Ammattilaistason ruoanlaittoa helposti Russell Hobbsin Sous Vide -kypsentimen ja haudutuspadan avulla voit kokea ruoanlaiton hienouden! Voit laittaa ruokaa kolmella eri tavalla, mutta tarvitset vain yhden laitteen. Voit tarjota perheelle ja ystäville pitkään haudutettua ruokaa, jossa kaikkien ainesosien maut nousevat kauniisti esiin ja liha on mureaa ja herkullista. Arjen ylellisyyttä on valmistaa mehukasta kanaa, jonka sisälämpötilaa voi tarkkailla tarkan lämpömittarin avulla, tai käyttää sous vide -toimintoa häränfileen tai lohen täydelliseen kypsentämiseen. Russell Hobbsin Sous Vide -kypsentimen ja haudutuspadan avulla voit valmistella ruoan hyvissä ajoin, ja koska laite hoitaa kaiken puolestasi, sinulle jää enemmän aikaa muuhun. 3 tapaa laittaa ruokaa Sous Vide - Täydelliseen lämpötilaan kypsennetyt häränfileet, lohi, kasvikset yms. Sous vide -tekniikalla ruoasta tulee mehukkaampaa ja maut säilyvät herkullisina ja vahvistuvat. Toimi näin 1. Aseta sous vide -teline keraamiseen astiaan. 2. Täytä astia puolilleen lämpimällä vedellä. 3. Paina Sous Vide -painiketta ja säädä haluttu lämpötila. 4. Laita ruoka suljettaviin pusseihin tai vakuumipusseihin. Kypsennettävän ruoan on oltava tiiviissä pussissa, johon ei pääse vettä vesihauteesta. Aseta kypsennettävä ruoka varovaisesti sous vide -telineeseen. 5. Aseta kansi paikalleen ja aseta lämpömittari omalle paikalleen kanteen. 6. Paina START-painiketta, niin kypsennys käynnistyy. Perinteinen haudutus - toimii klassisten pataruokien haudutukseen Haluaisitko valmistaa lihapataa tai 8 tunnin pulled pork -possua? Laita ainesosat pataan ja aseta haluttu lämpötila, niin voit keskittyä muihin asioihin. Haudutuspata hoitaa kaiken puolestasi! Kypsennys - Lämpömittarin avulla voit varmistaa lihan täydellisen lämpötilan, mehukkuuden ja mureuden, oli kyse sitten kanasta tai naudanlihasta. Tutustu käyttöohjeen kuvauksiin ja aseta haluttu lämpötila. Työnnä lämpömittari lihapalaan ja etsi sitten kypsennettävän lihan tyyppi. Digitaalinen näyttö näyttää lihan senhetkisen lämpötilan. Kun haluttu lämpötila on saavutettu, Sous Vide Slow Cooker ylläpitää lämpöä ja kypsennystä ihanteellisella tasolla, ja näytöllä näkyy, kuinka kauan lihaa on kypsennetty. Toiminnot - Sous Vide -kypsennin ja haudutuspata yhdessä - Integroitu kädensija, joka säätelee kosteuden määrää